NIEUWS

Rustig en geconcentreerd leren

Even niet thuis

Het online leren thuis hakt erin. Het is zeker niet altijd even makkelijk met alle drukte in het huishouden. En dan moet je ook nog een eindopdracht of scriptie inleveren. Was er maar een plek in de buurt waar je rustig kunt werken … met snelle Wifi. Nou, die is er!

Speciaal voor studenten en scholieren

Natuurlijk verhuren wij kantoorplekken en vergaderruimtes, maar er zijn zoveel hoekjes in d’Olde Melkfabriek, dat je er altijd wel een rustig plekje weet te vinden. Wifi code invoeren en knallen maar! Maar dan zachtjes, want je bent er voor de rustige omgeving zodat je je vol kunt concentreren op je opdracht.

Gaan en staan wanneer je maar wilt

Je kunt altijd terecht in d’Olde Melkfabriek. Zo vroeg als je wilt, tot zo laat als je wilt. Met je eigen tag voor toegang bepaal je je eigen tijden. En dat tegen een speciaal voor studenten en scholieren gereduceerd tarief!

Kijk hier voor de tarieven. Neem contact op en we vertellen je graag alles over je nieuwe leerplek. Info voor je eindopdracht moet je echt zelf bedenken, daar hebben wij waarschijnlijk dan weer geen verstand van.

Terwolde d'Olde Melkfabriek Studieplek Flexplek Studeren Leren Regio Voorst

Meer foto’s

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

9 fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen, om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden, waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal met vier personen kan werken in afgesloten ruimtes. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 325,- per maand (excl. BTW)! De plattegrond op deze site toont de diverse locaties binnen het pand.

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. D’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten van je werk!

Plug & Play

Stroomvoorzieningen zijn volop aanwezig. Razendsnel internet is voor ons een vanzelfsprekendheid.

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Voor de koekjes mag je zelf zorgen, de koffie zit bij de huurprijs inbegrepen.

Flex- en flitsplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flex- of flitsplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op