NIEUWS

De laatste nieuwtjes over d’Olde Melkfabriek

Nieuwsoverzicht

De belevenissen van de mensen in d’Olde Melkfabriek. Bijzondere momenten uit de geschiedenis en toekomst van het historische pand gelegen in Terwolde.

OPEN DAG

Wij zetten onze deuren open!
Zaterdag 27 november tussen 11:00 – 16:00 uur.
Kom kijken, ontdekken, sfeer proeven & kennismaken.

Even voorstellen: Uitentuis psychologenpraktijk

Sinds kort werk ik in de Oude Melkfabriek met een coachings- en psychologenpraktijk. Mijn naam is Sanny Uitentuis en ik werk zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Even voorstellen: Beter door Beeld

Na 10 jaar ondernemen in Twente is Beter door Beeld in d’Olde Melkfabriek neergestreken. Dat voelt als een warm bad voor Marlies Lenselink (oprichter en eigenaar) en Ciska Westert. We voelen ons thuis in de sfeervolle ruimtes en tussen de andere ondernemers.

Terwolde d'Olde Melkfabriek Studieplek Flexplek Studeren Leren Regio Voorst

Studieplek in Terwolde

Het online leren thuis hakt erin. Het is zeker niet altijd even makkelijk met alle drukte in het huishouden. En dan moet je ook nog een eindopdracht of scriptie inleveren. Was er maar een plek in de buurt waar je rustig kunt werken … met snelle WiFi. Nou, die is er!

Even voorstellen: Karina en Frank

Aan creativiteit geen gebrek! Van schilderijen tot keiharde hardstyle. Karina en Frank zorgen voor leven in de brouwerij. En dat zonder geluidsoverlast! …

Even voorstellen: Amanda Leurink

Sinds 2018 heb ik officieel van mijn “uit de hand gelopen hobby” mijn werk gemaakt en sinds 2020 mag ik mijn werk verplaatsen van buiten naar een hele toffe plaats binnen: De Olde Melkfabriek.

Even voorstellen: Caren Speldekamp

Ik coach vrouwen bij levensvragen en loopbaankeuzes. Ik help te ontdekken wie je bent en wat je wilt, en hoe jij om wilt gaan met uitdagingen die je tegenkomt.
Ik wil het taboe op coaching doorbreken. Ik vind dat iedereen een coach zou moeten hebben. Daardoor ontwikkel je je eigen kracht, groeit naar je next level en ontwikkelt positievere relaties met anderen en met jezelf.

Even voorstellen: DasTof

Onwijs trots op de stoere outfit aan de buitenkant, het sfeervolle interieur en de leuke band met alle huurders.
En iedere bezoeker bevestigt het ons; een warme sfeer in een pand dat je omarmt.
‘Wij maken mooie dingen’ en nodigen je dan ook van harte uit, om dat zelf te komen ontdekken!

Kennismaking eerste huurders

Tijdens de kennismaking werden de contracten getekend en werd er geproost, alles op gepaste afstand uiteraard. Vol goede moed en met veel positieve energie is het startschot gegeven om te gaan werken in d’Olde Melkfabriek.

Logo op pand kantoorruimte d'Olde Melkfabriek Terwolde

De vlag kan uit

Er wordt nog steeds hard gewerkt om open te kunnen gaan voor de ondernemers uit de regio Stedendriehoek.

Nieuwe website

Verser dan vers; d’Olde Melkfabriek heeft een zuivels mooie website!

Kozijnen maken in pand d'Olde Melkfabriek Terwolde

We breken de stenen

De flinke muren zorgden voor koele melk. Maar onze huurders willen vooral licht en ruimte, met de zuivel gewoon in de koelkast.

Terwolde-dOlde-Melkfabriek-Werkplek-Kantoor-Flexplek-Huren-Kantoorruimte-Pand

Nieuwe bestemming voor markant pand midden in Terwolde

Het pand aan de Twelloseweg in Terwolde huisvest de slaap- en woonspecialist de Grutter. Voor de rest staat het leeg. Met inbreng van o.a. Dorpsbelangen is er een plan bedacht om het dorp leefbaarder te maken en gelijk een functie aan het markante pand te geven.

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

Fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal vier personen in afgesloten ruimtes kan werken. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 199,- per maand (excl. BTW)! Nieuwsgierig? Laat het weten en wij regelen het!

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 10 en 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. d’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten!

Plug & Play

Parkeer op de ruime parkeergelegenheid op het terrein. Log automatisch in op snel en stabiel internet. Maak gebruik van de compleet ingerichte pantry. Geniet van je volledig gemeubileerde werkplek. Zodat jij gewoon lekker aan de slag kunt. Net zo makkelijk!

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Natuurlijk zit de koffie bij de huurprijs inbegrepen. De thee ook overigens.

Flexplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flexplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op