TARIEVEN

Tarieven d’Olde Melkfabriek

Alle tarieven op een rij

Kantoor

Kantoren: Hiervan zijn de prijzen bekend conform wij reeds op de website hebben staan (op contract basis minimaal één jaar)

Vergaderen

Vergaderruimte 11 BGG 10 personen: € 15,00 exclusief BTW per persoon per dagdeel (morgen, middag of avond) voor derden die NIET huren.

Vergaderruimte 11 BGG 10 personen: € 50,00 exclusief BTW per dagdeel (morgen, middag of avond) voor HUURDERS max. 10 personen.

Vergaderruimte 20 1e VERD. 20 personen: € 15,00 exclusief BTW per persoon per dagdeel (morgen, middag of avond) voor derden die NIET huren.

Vergaderruimte 20 1e VERD. 20 personen: € 75,00 exclusief BTW per dagdeel (morgen, middag of avond) voor HUURDERS max. 20 personen.

Vergaderruimte 4 BGG 4 personen: € 15,00 exclusief BTW per persoon per dagdeel (morgen, middag of avond) voor derden die NIET huren.

Vergaderruimte 4 BGG 4 personen: € 25,00 exclusief BTW per dagdeel (morgen, middag of avond) voor HUURDERS max. 4 personen.

Vergaderruimte 26 1e VERD. 10 personen: € 15,00 exclusief BTW per persoon per dagdeel (morgen, middag of avond) voor derden die NIET huren.

Vergaderruimte 26 1e VERD. 10 personen: € 50,00 exclusief BTW per dagdeel (morgen, middag of avond) voor HUURDERS max. 10 personen.

Flexplek (Studentenactie)

Flexwerkplek student/scholier: € 20,00 (inclusief BTW) per 1x losse dag

Flexwerkplek student/scholier: € 17,50 (inclusief BTW) per dag op basis van een 10 dagen strippenkaart.

Flexplek

Flexplekken overig: € 100,00 (exclusief BTW per maand (op contract basis, minimaal 2 maand)

Flexplekken overig: € 150,00 (exclusief BTW, per dag op basis van een 10 dagen strippenkaart).

Bovengenoemde prijzen zijn verder inclusief:

  • Stekker in stopcontact, inloggen op de gratis Wifi en gáán.
  • Gebruik van de gezamenlijke pantry
  • Gebruik van de gezamenlijke koffiecorner
  • Gratis (bonen-) koffie en thee.
  • Mogelijkheid tot bestellen van belegde broodjes bij KriebelZ Terwolde (deze kosten zijn echter voor eigen rekening)

(Genoemde prijzen onder voorbehoud van typefouten.)

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

13 fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal vier personen in afgesloten ruimtes kan werken. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 199,- per maand (excl. BTW)! Nieuwsgierig? Laat het weten en wij regelen het!

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 10 en 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. d’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten!

Plug & Play

Parkeer op de ruime parkeergelegenheid op het terrein. Log automatisch in op snel en stabiel internet. Maak gebruik van de compleet ingerichte pantry. Geniet van je volledig gemeubileerde werkplek. Zodat jij gewoon lekker aan de slag kunt. Net zo makkelijk!

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Natuurlijk zit de koffie bij de huurprijs inbegrepen. De thee ook overigens.

Flexplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flexplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op