VERGADERRUIMTES

Vergaderen in een landelijke setting

Vergaderen op locatie

Je moet een vergadering beleggen, maar zoekt een andere setting. Je krijgt een grotere groep op bezoek waar je eigenlijk geen plek voor hebt. d’Olde Melkfabriek heeft twee grote vergaderruimtes met alle faciliteiten die nodig zijn om te kunnen vergaderen. En dat midden in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

Een vergadering op een centrale plek

d’Olde Melkfabriek is centraal gelegen met zowel de A1 als A50 op 10 minuten rijden afstand. Hadden we al aangegeven dat wij beschikken over een zeer ruime parkeerplaats? Gratis, net als de (h)eerlijk koffie!

Terwolde d'Olde Melkfabriek Vergaderruimte Kantoor Flexplek Kantoorruimte Huren

Vergaderruimte 1

Deze vergaderruimte op de begane grond van d’Olde Melkfabriek is ideaal om met meerdere personen een vergadering te beleggen. Met het afhuren van deze vergaderruimte heeft u niet alleen een mooie locatie in een landelijke omgeving. De (h)eerlijke koffie en ruime parkeergelegenheid zijn inbegrepen.


  • Oppervlakte: 39 m²;
d'Olde Melkfabriek Vergaderruimte Boven Vergaderen op Locatie Terwolde

Vergaderruimte 2

Deze vergaderruimte op de eerste verdieping van d’Olde Melkfabriek is geschikt om met een grotere groep te vergaderen. Met het afhuren van deze grote vergaderruimte heeft u niet alleen een mooie en ruime locatie in een landelijke omgeving. De (h)eerlijke koffie en ruime parkeergelegenheid zijn inbegrepen.


  • Oppervlakte: 50 m²;
Terwolde d'Olde Melkfabriek Kantoor 4 Flexplek Kantoorruimte Huren

Vergaderruimte 3

Vergaderruimte voor maximaal 4 personen. Natuurlijk kan je er ook met 2 of 3 een overleg plannen. Deze vergaderruimte bevindt zich aan de achterzijde van het pand op de begane grond en is voorzien van veel glas.


  • Oppervlakte: 15 m²;
Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

9 fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen, om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden, waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal met vier personen kan werken in afgesloten ruimtes. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 325,- per maand (excl. BTW)! De plattegrond op deze site toont de diverse locaties binnen het pand.

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. D’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten van je werk!

Plug & Play

Stroomvoorzieningen zijn volop aanwezig. Razendsnel internet is voor ons een vanzelfsprekendheid.

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Voor de koekjes mag je zelf zorgen, de koffie zit bij de huurprijs inbegrepen.

Flex- en flitsplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flex- of flitsplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Terwolde d'Olde Melkfabriek Kantoor 1 Flexplek Kantoorruimte Huren
Terwolde d'Olde Melkfabriek Entree Kantoor Flexplek Kantoorruimte Huren

De gebruikte beelden op deze site zijn momenteel indicatief. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kom je ook bij ons?

Steek ook jij graag je benen bij ons onder de tafel? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op