VERGADERRUIMTES

Vergaderen in een landelijke setting

Vergaderen op locatie

Je moet een vergadering beleggen, maar zoekt een andere setting. Je krijgt een grotere groep op bezoek waar je eigenlijk geen plek voor hebt. d’Olde Melkfabriek heeft meerdere grote vergaderruimtes met alle faciliteiten die nodig zijn om te kunnen vergaderen. En dat midden in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.

Vergadering uit te breiden met lunch

Het is mogelijk om bij uw vergadering een compleet verzorgde lunch te reserveren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen of het aangeven in het opmerkingen-veld. Uiteraard houden wij rekening met eventuele wensen en/of allergieën. Laat het ons weten en wij regelen het!

Een vergadering op een centrale plek

d’Olde Melkfabriek is centraal gelegen met zowel de A1 als A50 op 10 minuten rijden afstand. Hadden we al aangegeven dat wij beschikken over een zeer ruime parkeerplaats? Gratis, net als de (h)eerlijk koffie!

Reserveer nu!

Vergaderruimte 26

Vergaderen met maximaal 10 personen. Deze moderne vergaderruimte op de eerste verdieping van d’Olde Melkfabriek is ideaal om met meerdere personen een vergadering te beleggen. Met het afhuren van deze vergaderruimte heeft u niet alleen een mooie locatie in een landelijke omgeving. De (h)eerlijke koffie en ruime parkeergelegenheid zijn inbegrepen.


  • Oppervlakte: 23 m²;
d'Olde Melkfabriek Vergaderen Sfeer Terwolde Stedendriehoek Voorst Vergaderruimte Huren
Reserveer nu!

Vergaderruimte 11

Vergaderen met maximaal 10 personen. Deze vergaderruimte op de begane grond van d’Olde Melkfabriek is ideaal om met meerdere personen een vergadering te beleggen. Met het afhuren van deze vergaderruimte heeft u niet alleen een mooie locatie in een landelijke omgeving. De (h)eerlijke koffie en ruime parkeergelegenheid zijn inbegrepen.


  • Oppervlakte: 39 m²;
d'Olde Melkfabriek Vergaderen Sfeer Terwolde Stedendriehoek Voorst Vergaderruimte Huren
Reserveer nu!

Vergaderruimte 20

Rustig vergaderen met 20 personen in onze grote vergaderzaal. Deze vergaderruimte op de eerste verdieping van d’Olde Melkfabriek is geschikt voor grotere groepen. Met het afhuren van deze ruime vergaderruimte heeft u niet alleen een mooie locatie in een landelijke omgeving. De (h)eerlijke koffie en ruime parkeergelegenheid zijn inbegrepen.


  • Oppervlakte: 50 m²;
d'Olde Melkfabriek Vergaderen Sfeer Terwolde Stedendriehoek Voorst Vergaderruimte Huren
Reserveer nu!

Vergaderruimte 4

Vergaderruimte voor maximaal 4 personen. Natuurlijk kan je er ook met 2 of 3 een overleg plannen. Deze vergaderruimte bevindt zich aan de achterzijde van het pand op de begane grond en is voorzien van veel glas.


  • Oppervlakte: 15 m²;
Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

Fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal vier personen in afgesloten ruimtes kan werken. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 199,- per maand (excl. BTW)! Nieuwsgierig? Laat het weten en wij regelen het!

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 10 en 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. d’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten!

Plug & Play

Parkeer op de ruime parkeergelegenheid op het terrein. Log automatisch in op snel en stabiel internet. Maak gebruik van de compleet ingerichte pantry. Geniet van je volledig gemeubileerde werkplek. Zodat jij gewoon lekker aan de slag kunt. Net zo makkelijk!

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Natuurlijk zit de koffie bij de huurprijs inbegrepen. De thee ook overigens.

Flexplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flexplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op