NIEUWS

De laatste nieuwtjes over d’Olde Melkfabriek

Amanda Leurink Photography

Een krullende twintiger, een heuse flierefluiter en autodidact van eigen leven. 

Sinds 2018 heb ik officieel van mijn “uit de hand gelopen hobby” mijn werk gemaakt en sinds 2020 mag ik mijn werk verplaatsen van buiten naar een hele toffe plaats binnen: De Olde Melkfabriek.

Op de grote zolder van het pand bevind mijn fotostudio; daar waar mijn ideeën en creatieve uitspattingen tot leven komen en zich aan het volk vertonen in, hopelijk, prachtplaten.

In eerste instantie zal ik mij binnen deze muren richten op het fotograferen van portretten. 

Creatieve duizendpoot

Naast fotograaf presenteer ik mezelf tevens als fanatiek muzikant en gitaarlerares, inzetter voor de jeugd in o.a. de verslavingszorg als ook de lokale sportvereniging, sportieve voetbalster en trotse bezitter van nog 2 andere werkcontracten om de agenda te vullen. De tijd die ik over hou breng ik het liefste door met mijn familie en vrienden.

Benieuwd naar mijn werk? Check dan vooral mijn website: www.amandaleurinkphotography.com

Don’t forget to be awesome! Perfectie is niet interessant. Buiten de lijnen kleuren mag en dan de wereld laten zien door mijn ogen, dat is veel mooier! – Amanda Leurink

Meer foto’s

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

Fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal vier personen in afgesloten ruimtes kan werken. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 199,- per maand (excl. BTW)! Nieuwsgierig? Laat het weten en wij regelen het!

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 10 en 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. d’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten!

Plug & Play

Parkeer op de ruime parkeergelegenheid op het terrein. Log automatisch in op snel en stabiel internet. Maak gebruik van de compleet ingerichte pantry. Geniet van je volledig gemeubileerde werkplek. Zodat jij gewoon lekker aan de slag kunt. Net zo makkelijk!

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Natuurlijk zit de koffie bij de huurprijs inbegrepen. De thee ook overigens.

Flexplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flexplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op