NIEUWS

De laatste nieuwtjes over d’Olde Melkfabriek

Beter door Beeld

Na 10 jaar ondernemen in Twente is Beter door Beeld in d’Olde Melkfabriek neergestreken. Dat voelt als een warm bad voor Marlies Lenselink (oprichter en eigenaar) en Ciska Westert. We voelen ons thuis in de sfeervolle ruimtes en tussen de andere ondernemers.

Prettige omgeving

Dat een prettige omgeving bijdraagt aan je welbevinden weten wij als geen ander, dat is precies wat Beter door Beeld creëert voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van een omgeving die de lichamelijke en mentale gezondheid van cliënten en patiënten positief beïnvloedt. Naast het vormgeven van beleving, licht en kleur is het toepassen van natuurlijke omgevingen, met beelden van natuur, de belangrijkste pijler in onze ontwerpen.

Minder spanning en meer rust

Zo hebben we een natuurfilm ontwikkeld speciaal voor mensen met dementie, met als gevolg meer rust en minder gedragsmedicatie voor bewoners in woongroepen met dementie. Een spannende onderzoeksruimte in een ziekenhuis veranderen wij in een natuurlijke omgeving waardoor de patiënt minder spanning ervaart en de medewerker prettiger werkt. Benieuwd naar ons werk? Kijk eens op www.beterdoorbeeld.nl

Meer foto’s

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

9 fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen, om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden, waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal met vier personen kan werken in afgesloten ruimtes. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 325,- per maand (excl. BTW)! De plattegrond op deze site toont de diverse locaties binnen het pand.

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. D’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten van je werk!

Plug & Play

Stroomvoorzieningen zijn volop aanwezig. Razendsnel internet is voor ons een vanzelfsprekendheid.

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Voor de koekjes mag je zelf zorgen, de koffie zit bij de huurprijs inbegrepen.

Flex- en flitsplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flex- of flitsplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op