NIEUWS

De laatste nieuwtjes over d’Olde Melkfabriek

Coach Caren Speldekamp

Een mooie mix tussen warm en industrieel, noemde een klant mijn gespreksruimte, en dat is precies wat ik uit wil stralen. Voor mij als coach is het belangrijk dat mijn klanten zich op hun gemak voelen, zodat ze openhartig durven zijn. De sfeervolle ruimtes in d’Olde Melkfabriek sluiten hier perfect bij aan, het is een heerlijke plek om te werken en mensen te ontvangen.

Coaching

Ik coach vrouwen bij levensvragen en loopbaankeuzes. Ik help te ontdekken wie je bent en wat je wilt, en hoe jij om wilt gaan met uitdagingen die je tegenkomt.
Ik wil het taboe op coaching doorbreken. Ik vind dat iedereen een coach zou moeten hebben. Daardoor ontwikkel je je eigen kracht, groeit naar je next level en ontwikkelt positievere relaties met anderen en met jezelf.
Dat hoeft helemaal niet zwaar en moeilijk te zijn, het mag juist leuk zijn, met een gezonde dosis humor.
Coaching stelt je in staat om te doen, denken en voelen wat klopt voor jou. Zo heb jij de regie en heb je meer plezier.

Je bent welkom!

Je voelt wel, ik heb een grote passie voor het coachvak. Prikkelt het jou en wil je meer weten? Kijk dan eens op www.carenspeldekamp.nl, daar kun je alles lezen over wat coaching nog meer inhoudt. Of kom langs voor een kopje koffie (of thee) bij d’Olde Melkfabriek, je bent welkom!

Meer foto’s

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

Fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal vier personen in afgesloten ruimtes kan werken. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 199,- per maand (excl. BTW)! Nieuwsgierig? Laat het weten en wij regelen het!

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 10 en 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. d’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten!

Plug & Play

Parkeer op de ruime parkeergelegenheid op het terrein. Log automatisch in op snel en stabiel internet. Maak gebruik van de compleet ingerichte pantry. Geniet van je volledig gemeubileerde werkplek. Zodat jij gewoon lekker aan de slag kunt. Net zo makkelijk!

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Natuurlijk zit de koffie bij de huurprijs inbegrepen. De thee ook overigens.

Flexplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flexplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op