NIEUWS

De laatste nieuwtjes over d’Olde Melkfabriek

Dynamisch Duo

Aan creativiteit geen gebrek! Van schilderijen tot keiharde hardstyle. Karina en Frank zorgen voor leven in de brouwerij. En dat zonder geluidsoverlast!

Met zijn jarenlange ervaring is Frank een bekende in de dance-scene. Van optredens met bekende DJ’s op festivals tot livestreams in je housekamer huiskamer. Grote kans dat je een van zijn tracks al eens langs hebt horen komen.

Karina maakt echte kunstwerken van haar schilderijen. Ze ontwerpt cover art voor albums. Maar ze is zeker niet de stille van de twee. Zowel haar eigen tracks als de samenwerkingen met Frank knallen uit de boxen.

Speciale ruimte

Vanwege de muzikale uitingen in het atelier in d’Olde Melkfabriek zijn er extra aanpassingen gedaan aan de ruimte. Met geluiddempende wandpanelen en plafondplaten is er voor gezorgd dat de buren soms zelfs vragen of het ietsje harder kan.

Muziek

Er worden vele tracks uitgebracht onder verschillende namen en labels. Zo wordt een grote doelgroep bediend. Van heerlijke house en trance naar het hardere hardstyle en hardcore. En natuurlijk zijn ze te volgen!

Zoek eens op Dr House, AISKA en Vortex en je ziet deze creatievelingen op verschillende muzikale kanalen verschijnen.

Spotify van Dr House
Spotify van AISKA
Traxsource

Meer foto’s

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

Fantastische kantoren

Wij hebben er bewust voor gekozen om kleinschalige kantoorruimten aan te bieden waar je alleen, met z’n tweeën tot maximaal vier personen in afgesloten ruimtes kan werken. Je huurt al een eigen ruimte vanaf € 199,- per maand (excl. BTW)! Nieuwsgierig? Laat het weten en wij regelen het!

Vergaderruimtes

Wil je als gebruiker met meerdere mensen aan tafel? Je huurt niet bij ons maar wilt wel een bijeenkomst organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Op de begane grond bieden wij een vergaderruimte tot ca. 12 personen en een vergaderruimte / overlegplek voor max. 4 personen. Op de eerste etage kunnen we 10 en 20 mensen huisvesten.

Ontspanning

Het ‘moderne werken’ is veelal een kwestie van (te) lang zitten en sterk op jezelf aangewezen. d’Olde Melkfabriek biedt je echter ook de mogelijkheid tot ontspanning. Een biljarttafel, een goed uitgeruste pantry, gezellige zitgelegenheden én een prachtige groene omgeving buiten bieden zóveel meer mogelijkheden om nóg meer te genieten!

Plug & Play

Parkeer op de ruime parkeergelegenheid op het terrein. Log automatisch in op snel en stabiel internet. Maak gebruik van de compleet ingerichte pantry. Geniet van je volledig gemeubileerde werkplek. Zodat jij gewoon lekker aan de slag kunt. Net zo makkelijk!

(h) Eerlijke koffie

Nederland is een koffieland en hét gebaar van gastvrijheid waar we wereldwijd om bekend staan. Goede koffie is een pré, maar wij hebben geweldige koffie! Natuurlijk zit de koffie bij de huurprijs inbegrepen. De thee ook overigens.

Flexplekken

Je wilt een sfeervolle werkplek maar hebt niet de behoefte aan een afgesloten ruimte? Schuif dan aan bij een van onze flexplekken. Stekker in het stopcontact, inloggen op de Wifi en gáán! Voor € 100,- per maand (excl. BTW) kan je d’r in en d’r uit op ieder gewenst moment en uiteraard is ook voor jou de koffiemachine de beste vriend!

Circulair

De knipoog naar het verleden en het oog op de toekomst komen samen in het gebruik van zoveel mogelijk circulaire toepassingen in met name het meubilair. Duurzaamheid is ook bij ons een essentieel toverwoord welke we graag zoveel mogelijk toepassen. Je eigen koffiebeker is dan ook van harte welkom!

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op