Kantoor 24

Verhuurd: Modern kantoor in industriële omgeving

Op de 1e verdieping van d’Olde Melkfabriek bevindt zich deze moderne glazen kantoorruimte met een industriële look. De glaswanden zijn voorzien van foto-folie  met beelden van de Boerenstand, de oude boter- en melkfabriek uit begin 20e eeuw. Deze kantoorruimte is ingericht voor één werkplek. Het contrast tussen de oude muren en spanten met de moderne wanden, verlichting en verwarming zorgen voor een unieke werkomgeving.

  • Oppervlakte: 7 m2
  • Aantal personen: 1
  • Status: Verhuurd

Modern kantoor in historisch pand

De combinatie van authentieke elementen en moderne materialen zorgen voor een bijzondere sfeer op de werkplek. En dat midden in Terwolde.

Plattegrond

Kantoor 24 bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. Op de verdieping zijn sanitaire voorzieningen en een compleet ingerichte pantry.

Circulaire inrichting

Dit kantoor is zoveel mogelijk ingericht met circulariteit in Dit kantoor is zoveel mogelijk ingericht met circulariteit in gedachten. Al het meubilair is in goede staat. Niet alleen het meubilair is Second Life, ook de tapijttegels en de opbouw van de pantry hebben een tweede leven gekregen. En zo zijn er nog vele andere materialen hergebruikt in d’Olde Melkfabriek.

Terwolde d'Olde Melkfabriek Repro Kantoor Huren Flexplek

Werken in ‘d Olde Melkfabriek

Een pand met geschiedenis & traditie, in het midden van de Gemeente Voorst. Dichtbij Twello en Vaassen, aan de doorgaande weg in Terwolde. Heerlijk werken in een moderne omgeving met een knipoog naar het verleden.

Video-impressie

Kom je ook bij ons?

Benieuwd naar je nieuwe stek? Wil je meer weten over de legio mogelijkheden welke we bieden? Nieuwsgierig naar de binnenkant van onze lokale trots? Of naar de (h)eerlijke koffie?

Neem dan contact op met ons en wij vertellen je alles wat je wilt weten.

Neem contact met ons op